Zodiacul chinezesc. Anul Calului, Zodia Calului

Te-ai născut în urmă cu exact 12, 24, 48 de ani (sau orice alt multiplu de 12)? E aproape sigur că te-ai născut în Zodia Calului (există o mică diferență față de anul european, pentru că anul nou chinezesc se calculează în funcție de ciclurile lunii) și atunci predicțiile de mai jos îți pot fi de folos.

După Zodiacul Chinezesc, pe 31 ianuarie 2014 am intrat în Anul Calului de Lemn Albastru, care se va încheia la 18 februarie 2015. Află ce-ți rezervă astrele în acest an, în funcție de zodia ta.

Azi,

ZODIA CALULUI

Cei născuți sub același semn zodiacal ca și anul care abia a început vor simți din plin toate aspectele pozitive ale zodiei. Interesul principal este pe imaginea proprie, care va crește și va fi garanția prosperității și a stării de bine. Este posibil însă ca această imagine, proiectată în plan social, să nu corespundă întotdeauna cu eul tău interior sau cu ceea ce cred ceilalți despre tine. De aceea, sunt posibile tensiuni cu cei din anturaj și, uneori, chiar rupturi.

Dragostea
Până spre sfârșitul lunii iulie, acțiunile celor născuți în zodia Calului se vor centra pe dragoste. Prioritate au emoția, patima, pasiunea, sentimentul, dragostea fizică fiind doar corolarul acestora dinainte. Vei avea parte de surprize și răsturnări spectaculoase în viața de cuplu. Nu vor lipsi senzațiile tari, creșterile bruște de adrenalină. Vei trăi experimente senzuale, vei fi tentay să trădezei(unii „colegi” de zodie chiar o vor face) însă, începând cu sfârșitul verii, vei fi preocupat de stabilizarea relației sentimentale și vei înțelege că nu e cazul să o pui în pericol pentru aventuri și emoții pasagere.
Este posibil ca toate tentațiile pe care le vei încerca în prima jumătate a anului să nu fie decât o formă de a afla cât de prețios este ceea ce ai deja: o relație stabilă și de durată.
Nativii din zodia Calului care nu a avut până acum un partener pe care să se bazeze, îl vor găsi la începutul toamnei.

Citește mai departe să afli predicțiile pentru Familie, Carieră și Bani. AICI.