Află ce trebuie să mănânci, în funcție de zodia în care te-ai născut

Berbec – acestora le place gustul puternic de foc si li se potrivesc perfect o varietate de condimente non-traditionale si picante din bucataria exotica. Pentru cina acestia ar prefera un pui fript mare cu legume si condimente aburite, desigur. Nu uitati sa adaugati un pahar de vin pentru a crea o atmosfera romantica.

culinar

Taur – aceasta zodie are intotdeuna apetit pentru mancare. Ii place cu siguranta sa se hraneasca cu bucati suculente mici, carne, plus ca adora unele condimente proaspete si untul.

Gemeni – fara indoiala, aceasta este una dintre zodiile careia ii place sa gateasca. Acestora le plac la nebunie mancarurile de casa. Sunt fani multor arome noi, astfel incat pot alege foarte usor ceva non-national, cum ar fi pui francez sau mexican, de exemplu.

Rac – racii sunt pasionati de produse alimentare, indiferent de ceea ce este. In mod natural, ei isi pregatesc felurile de mancare preferate cu dragoste.

Leu – leiilor le plac in special dulciurile, mai ales cele preparate in casa. In ceea ce priveste mancarea, ei sunt fani preparatelor cu legume, cartofi si prefera carnea facuta la gratar.

Citeste continuarea AICI.