Îi priește la Cannes! Delia Antal a făcut parte din grupul „Producers Network” și a petrecut cu celebritățile!

S-a distrat alaturi de Antonio Banderas, Arnold Schwarzenegger, Nicole Kidman, Matt Damon, apoi a plecat in Corsica, cu un vas de croaziera, alaturi de binecunoscuta Irina Margareta Nistor

Anul acesta  a participat la Festivalul de Film de la Cannes ca producator de filme

covorul rosu

Actrita si regizoarea Delia Antal  nu a ratat nici anul acesta noua editie a Festivalului de Film de la Cannes, mai ales ca a participat cu un scop precis. A facut parte din „Producers Network” (reteaua producatorilor de film) si acesta a fost motivul pentru care a mers acum la Cannes.

“Anul  acesta la Festivalul de Film de la Cannes am fost membrul grupului Producers Network si am avut ocazia sa-i cunosc pe cei mai mari si importanti producatori de filme din lume. Am fost abordata pentru colaborari atat in Romania, cat  si in alte tari. Ma intorc de la Cannes cu vreo sapte scenarii de citit si daca imi place vreunul ma voi implica. Oricum pregatesc noi proiecte, asa ca nu am timp sa stau deloc!”, spune actrita care si-a lansat cu succes filmul de debut “D’ORA”, atat la Londra, cat si la Bucuresti.

Delia a avut din nou ocazia sa cunoasca noi celebritati de calibru, caci era inevitabil, doar a petrecut pe parcursul Festivalului de Film, la Eden Roc, acolo unde se strang toate vedetele si personalitatile care pasesc pe covorul rosu de la Cannes. Petreceri exclusiviste, actori de  prima clasa!

“Ca in fiecare an am participat la multe premiere si evenimente unde au fost multe staruri din Europa si de la Hollywood. Locul in care merg cel mai des este Hotel Du Cap Eden Roc unde stau doar personalitățile si sunt evenimentele cele mai importante. Am întâlnit nenumărate celebrități! De necrezut, dar la câțiva centimetri de mine au stat la taclale Antonio Banderas, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Nicole Kidman, Hilary Swank, Kristen Stewart, Robert Pattinson, Matt Damon si cei mai importanți leaderi in industrie din lume. Am avut onoarea de a petrece timpul la Cannes si cu doamna Irina Margareta Nistor si am mers împreuna la Eden Roc, unde e un mic paradis!”, a mai povestit Delia Antal.

Dupa Festivalul de la Cannes, Delia Antal a mai ramas putin in Franta. Alaturi de criticul de film Irina Margareta Nistor a fost la Grand Prix-ul de la Monaco, apoi au plecat impreuna in Corsica, pentru cateva zile de relaxare. Delia si Irina Margareta s-au rasfatat in Corsica la SPA, la mare, cu delicatesuri si au sarbatorit cu sampanie rose colaborarea frumoasa pe care o au si care le-a adus o prietenie pe masura.