Cum arată un blogger fan brânză, cântărit în brânză?

76 de kg de brânză a câștigat bloggerul care a dovedit că este cel mai mare fan brânză!
Cum? În cadrul competiției anuale Superblog 2013, la finalul căreia Delaco l-a ales, l-a cântărit, și l-a premiat cu greutatea sa în brânză.
Cum arată un blogger fan brânză, cântărit în brânză?
Timp de două luni, bloggeri mai mult sau mai puțin renumiți, s-au întrecut în competiția anuală Superblog ediția 2013, pentru a cuceri premiile etapelor și marele titlu.
Pentru al doilea an consecutiv, Delaco Fan Brânză a fost partener al acestei competiții, susținând astfel creativitatea și pasiunile participanților.
Deși probele Delaco au fost solicitante și complexe, peste 170 de bloggeri au fost atrași de acestea și s-au întrecut în creativitate și implicare. Cu asemenea fani brânză, numărul de distincții a trebuit suplimentat, iar recompensele gândite pe măsura implicării. Si cum altfel să susții creativitatea, dacă nu tot prin creativitate? Astfel au luat naștere cele două premii mari: o inimă de brânză și greutatea în brânză a celui mai mare fan brânză declarat.
Inima de brânză, a mers către cel mai sensibil fan brânză al competiției – Daniela Lalici, cu blogul Sexul Slab – aceasta „fiind diagnosticată” în unul din articole că și-ar fi pierdut inima în favoarea unei roți de cașcaval.
Daniel Botea, cu blogul Natural ca Aloe Vera, a fost câștigătorul premiului cel mare, constând în final, după ultima proba (cea a cântarului), în 76kg de brânză.
Au fost două luni pline de emoții pentru toți cei implicați, în care am înțeles că pasiunile oamenilor, oricât de diferite ar fi, se pot întâlni și îmbina perfect. Mulțumim tuturor bloggerilor pentru muncă și dăruire.

Despre Delaco
Înfiinţată în 1996, compania Delaco este în prezent unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa brânzeturilor din România. Din iulie 2010, Delaco este parte a grupului Bongrain, numărul 1 mondial în specialităţi de brânză. În afară de mărcile proprii – Delaco şi Milkana, Coeur de Lion si Caprice des Dieux, compania Delaco este distribuitor unic în România pentru mărcile Zott, Bergader, Joya, Arla şi Lurpak.

Comunicatedepresa.ro