Vrei să fii original de Crăciun? Alege un cadou… Originalo!

Ho, ho, ho, Mosul e pe drum si pentru ca deja a inceput goana dupa cadourile de Craciun, iata cateva idei online.  La indemana si de efect, pot fi ofertele de pe www.homeycomb.ro  si www.originalo.ro.

Originalo (www.originalo.ro) – este conceptul inovator care iti da posibilitatea sa oferi un cadou flexibil si inedit. Fiecare dintre cele 11 pachete-cadou contin un catalog elegant ambalat in care sunt prezentate intre 20 si 50 de activitati. Cel care primeste cadoul are posibilitatea sa aleaga experienta pe care doreste sa o traiasca in baza voucherului-cadou inclus in pachet, bucurandu-se astfel gratuit de experienta. Asadar, voucherul-cadou acopera integral orice activitate inclusa in catalogul Originalo si este valabil cel putin un an de zile. Astfel, oferi zeci de optiuni intr-un singur cadou, elegant ambalat. Mai mult, pachetele-cadou Originalo sunt oferite intr-un plic personalizat in care este inclus si un compliment card, asa ca nu trebuie sa mai cauti ambalaj de cadou sau felicitare. In plus, sase dintre cele mai apreciate hoteluri din Romania, nominalizate in clasamentul Travelers’ Choice 2013, top realizat de TripAdvisor.com, au serviciile incluse si in cataloagele Originalo, putand fi oferite drept cadouri experienta. Hotel BinderBubi din Sighisoara, Grand Hotel Continental din Bucuresti, Golden Tulip Ana Dome din Cluj, Hotel Hilton din Sibiu, Le Boutique Hotel Moxa din Bucuresti si Golden Tulip Ana Tower Sibiu sunt cele sase hoteluri care isi ofera serviciile ambalate in cadouri elegante prin intermediul Originalo, fiind disponibile in pachetele: Boutique, Chic&Romance, Spa de relaxare, Spa in doi si Luxury Spa.
Daca te hotarasti insa, sa faci cadouri-obiect, iti recomand www.homeycomb.ro – cel mai mare club privat de shopping online destinat produselor home&deco, fashion, beauty si nu numai, semnate de cei mai cunoscuti designeri. Doar membrii clubului Homeycomb au acces la aceste oferte exclusiviste, iar inscrierea se face online, rapid si este gratuita. Membrii clubului beneficiaza de reduceri la colectii de design interior ale brandurilor de top din Italia, Germania, Franta, Grecia sau Brazilia. Gama de produse este in continua crestere. La Homeycomb.ro ai discount de pana la 70%, dar si un discount suplimentar la prima comanda.
In fiecare zi, www.homeycomb.ro lanseaza 6 campanii noi, totalizand peste 300 de produse zilnic. Mai mult, nu trebuie sa mai cauti tu ofertele, pentru ca vei primi zilnic printr-un newsletter. Iar daca esti in cautare de sfaturi de décor interior, poti intra pe www.blog.homeycomb.ro  unde vei avea la dispozitie o gama variata de idei care sa te inspire.

Pentru ea:
-o sesiune de spa la alegere din pachetul Spa de Relaxare, 150 ron de la www.originalo.ro
-esarfa Vivienne Westwood, 429 ron, de la www.homeycomb.ro
-sticker de perete Wonderful, 62 ron de la www.homeycomb.ro

Pentru el:
-suport sticle de vin din bambus, 86 ron, de la www.homeycomb.ro
-sistem audio AEG, 540 ron de la www.homeycomb.ro
– Darts electronic, 135 ron de la www.homeycomb.ro
– O experienta sportiva la alegere in pachetul 100%Adrenalina, 185 ron de la www.originalo.ro


Pentru copii:

– Notebook Barbie, 129 ron de la www.homeycomb.ro
– Bicicleta Barbie- 579 ron de la www.homeycomb.ro
-Telefon mobil cu husa Barbie, 45 ron de la www.homeycomb.ro

Pentru cuplu:
– o sesiune spa la alegere din spa-uri din intreaga tara din pachetul Spa in doi, 260 ron, de la www.originalo.ro
– o noapte de cazare la alegere din zeci de hoteluri din pachetul Chic&Romance, 310 ron de la www.originalo.ro (http://originalo.ro/sejur/escape-chic-and-romance )